Friday, August 24, 2007

Semana 019

.


Semana 019 - Take Pills


01. Panda Bear. Take Pills
02. Battles. Ddiamondd
03. Les Savy Fav. Pots & Pans
04. Stars. Take Me To The Riot
05. The National. Fake Empire
06. John Vanderslice. White Dove
07. Akron/Family. Ed Is A Portal
08. Okkervil River. Unless It's Kicks
09. Richard Hawley. Dark Road
10. Little Wings. Free Bird
11. Spokane. Leases & Promises


Descargar Aquí


Otro disco de novedades de este año. Desde el freak-folk de Panda Bear (mitad de Animal Collective) y Akron/Family hasta el slow-core de Spokane y tocando todos los palos. El rock drogodependente de Les Savy Fav, los himnos pop de Stars, la electrónica bañada en math-rock de Battles, la perfección en la nueva producción de The National (disco muy recomendable: Boxer), el esperadísimo regreso de Richard Hawley, y el nuevo y cañero trabajo de John Vanderslice.

Puede que merezcan punto y a parte los nuevos trabajos de Okkervil River (colección de estribillos pegadizos que supera su anterior Black Sheep Boy) y de Little Wings (uno de los descubrimientos de este año) o puede que no; el tiempo dirá.

Me voy. A cuidarse.


3 comments:

Felationship said...

El festival Estrella Damm Primavera Club 2007 es celebra a Barcelona per segon any, després de l'excel·lent acollida de la seva primera edició en la que van participar artistes com The New Pornographers, Richard Hawley, Jeff Tweedy o The Rapture. Les actuacions d'aquest esdeveniment, que està centrat en nous valors i artistes de culte de l'escena nacional i internacional i que reserva un espai significatiu per a sets de música electrònica, tindrà dos espais diferenciats: l'Auditori del Parc Del Fòrum i les dues sales d'Apolo.



Un gran nombre de concerts i sessions de dj es succeiran als dos recintes des-del 4 fins al 8 de desembre. L'Auditori obrirà les seves portes durant els dies 7 i 8 de desembre, concentrant gran part de l'oferta del festival així com les actuacions de caràcter més especial, mentre que Apolo i La [2] De Apolo oferiran concerts durant la resta dels dies, a més de reunir als assistents el divendres 7 i el dissabte 8 al finalitzar els shows de l'Auditori.


AVANÇ D'ACTUACIONS


EARTH: la banda de Dylan Carlson ha adquirit amb els anys l'adjectiu de mítica. Partint d'un estil que podríem denominar post doom, poc a poc els americans han arribat a un punt en el que la seva música té més similituds amb el country sureny que amb el metal.



LIARS: presentaran el seu nou treball homònim a l'Estrella Damm Primavera Club, un disc en el que tornen als seus inicis amb estructures i cançons més assimilables. Tot i que, com hem pogut comprovar als últims anys, probablement no sigui tan acomodatici.



DEERHUNTER: aquesta banda d'Atlanta s'ha convertit en una de les sorpreses dels últims mesos. El seu so, a cavall entre l'experimentalisme noise i ritmes més propis del post-punk, unit al carisma del cantant Bradford Cox els ha convertit en una de les més importants promeses sortides dels Estats Units recentment.



BISHOP ALLEN: després d'editar un ep al mes durant el 2006, la banda de Nova York Bishop Allen acaba d'editar "The Broken String", treball que els catapultarà definitivament a la primera línia de l'indie pop americà. Amb temes com "Rain" i "Click Click Click" ho tenen molt fàcil.



THE LITTLE ONES: l'ep "Sing Song" d'aquesta jove banda de Los Angeles va ser una de les grans sorpreses de l'any 2006 pels amants del bon pop. The Little Ones reflecteixen a les seves cançons com ningú aquell esperit estiuenc que abans ja van retratar The Beach Boys o The Zombies.

Pautu said...

Apa quina festa...

Em compro el bonu?

Mmmm nusé

Anonymous said...

ok vale que no m'enviïs mails, passa. Però actualitza aquest ja no!