Saturday, August 12, 2006

Raise Your Glasses Then...





(05) screaming trees. all i know (dust 1996)
(04) the brian jonestown massacre. monkey puzzle (take it from the man 1996)
(03) 16 horsepower. black soul choir (sackcloth 'n' ashes 1996)
(02) stereolab. cybele's reverie (emperor tomato ketchup 1996)
(01) the divine comedy. becoming more like alfie (casanova 1996)

3 comments:

Jylia said...

little jean, aquesta no la vas tocar al summercase....

Anonymous said...

hola, no té res a veure amb aquest post o els que has fet ultimament, però fa temps que veig aquest blog i m'agrada bastant com parles de música i tot aquest món un mica.

La cosa és que diria mai he vist comentaris de Death Cab for Cutie, ni d'Arcade Fire i se'm fa curiós saber que en penses; perquè nose, Arcade Fire encara van anar al Primavera diria del 2004, però Death Cab no em sonen gens a cap programació de festivals (sí que en parlen de tant en tant a Rockdelux d'altra banda). Tampoc diria (ni molt menys) que injustament, però a mi m'agraden bastant i el concert que van fer a Bikini el feber d'aquest em va deixar molt bon record, a part d'alguna cançó.

Felationship said...

Ei, merci per escriure!

D'Arcade Fire evito parlar-ne perquè l'any passat em vaig fer molt pesat. Però per mi va ser un dels millor discs de 2004-2005, sino el millor. Treuran disc en breus, a veure si aguanten. T'he de reconeixer que em fa una mica de por... És el problema de sempre, amb expectatives molt altes el més probable és que et defraudi. Però tinc moltes ganes d'escoltar-lo.

No he estat mai a un concert de Death Cab, però m'agradaria. L'últim disc (Plans) no em va convencer, però tampoc el vaig mastegar molt. El Transatlanticism (03) m'encanta. Em sembla el seu disc més rodó i complet; els anteriors són més irregulars (tot i que hi ha cançons que destaquen més que les del Transatlanticism). L'últim em va semblar una tornada als primers: quatre o cinc cançons molt fortes i les altres que baixaven el nivell.

És veritat que a Death Cab no se'ls hi ha donat mai gaire joc a Espanya; i més comparat amb la popularitat que tenen a Estats Units. No sé quina explicació pot tenir això... Tot és qüestió de modes, suposo. Però crec que Death Cab tindrien cabuda a qualsevol festival espanyol.